jan
26
wo
Extra ALV @ Zoom-bijeenkomst
jan 26 @ 19:30 – 20:30

Het jaar 2021 heeft een behoorlijke bres geslagen in de kaspositie van het koor. Het bestuur heeft behoefte aan een extra ALV om opties te schetsen en daarover van gedachten te kunnen wisselen. Het is de bedoeling dat tijdens de jaarlijkse normale ALV op woensdag 9 maart besluiten worden genomen. Deze ingelaste ALV zal plaatsvinden op woensdag 25 jan om 19.30 als Zoom-bijeenkomst, om alle leden de mogelijkheid te geven om deel te nemen. Stukken worden door het bestuur tijdig toegemaild. Die vergadering duurt een uur. De rest van de tijd (tot 21.30) wordt gebruikt om te zingen met Jurrien.

mrt
9
wo
ALV @ Nader te bepalen (niet in de Samuelkerk)
mrt 9 @ 20:00 – 22:00

Dit is de normale, jaarlijkse ALV. Vindt altijd plaats op de avond dat wij niet in de Samuelkerk terecht kunnen. Een vervangende locatie wordt nog bekend gemaakt. Stukken worden tijdig toegezonden.

apr
6
wo
Koorcoaching @ Samuelkerk
apr 6 @ 20:00 – 22:00

Zoals bekend volgt Jurrien een cursus ‘stemklank’. Bij die cursus horen ook 2 avonden koorcoaching. Een van die avonden is voor ons. Dan is er een externe trainer die met Jurrien  praktijkoefening gaat doen. Dat vindt plaats op een normale repetitieavond en is voor de Barbers gratis.

mei
28
za
Barbershop Ontmoetings Festival Dordrecht
mei 28 @ 10:00 – 22:00

Het Barbershop Ontmoetings Festival – dat sinds jaar en dag tweejaarlijks in september in Den Bosch plaatsvond – is nieuw leven ingeblazen door (Vrouwen) Vocalgroup Route Sixteen uit Dordrecht.
Het wordt dit jaar gehouden op zaterdag 28 mei in de binnenstad van Dordrecht. De gisteren aanwezige leden hadden zeker animo om mee te doen. Hendrik stuurt een datumprikker om de beschikbaarheid te peilen. Formeel is de inschrijvingstermijn al gesloten, maar Jacques heeft inmiddels contact gehad met de organisatie. Details volgen later.

jun
11
za
Culturele Pleinmarkt Orpheus
jun 11 @ 10:00 – 17:00

De Organisatie van de Culturele Pleinmarkt is van plan dit jaar weer een editie uit te brengen, en wel op zaterdag 11 juni. Cor heeft een voorlopige aanmelding gedaan voor het zingen in een binnenruimte op een nader te bepalen tijd. Ook hiervoor ontvangen jullie een datumprikker.